Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-01@23:26:36 GMT

عراقی‌ها در خواندن سرود هم با انگیزه‌تر بودند

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۰۸۶۰۲

عراقی‌ها در خواندن سرود هم با انگیزه‌تر بودند

کارشناس فوتبال گفت: تیم ملی فوتبال ایران مقابل عراق هیچ تاکتیک و برنامه مشخصی نداشت و مشکلات بازی با بحرین همچنان را شاهد بودیم.

به گزارش مشرق، ابراهیم قاسمپور در مورد شکست 2 بر یک ایران مقابل عراق در مقدماتی جام جهانی اظهار داشت: شکست تلخی بود. بعد از باخت به بحرین انتظار داشتیم یکسری از مشکلات تیم ملی برطرف شود که متأسفانه تیم ملی ایران در بازی با عراق هم هیچ تفاوتی نسبت به بازی قبل نداشت آن هم در حالیکه عراق قوی‌تر از بحرین است و فوتبال جاندارتری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:‌مقابل عراق دست به عصا بازی کردیم و تغییری در روند تاکتیکی تیم ملی نسبت به بازی بحرین مشاهده نشد. عراقی‌ها به خوبی بازیکنان ما را می‌شناختند و حتی از یک سوم دفاعی ما را تحت فشار قرار دادند تا بازی‌سازی در تیم ملی انجام نشود. ما چون نمی‌توانستیم بازی‌سازی کنیم از توپ‌های بلند استفاده می‌کردیم.

قاسمپور با انتقاد از شیوه بازی تیم ملی گفت: هیچ توپ مناسبی به مهاجمان ما نرسید اصلاً نتوانستیم به کناره‌های تیم عراق برسیم تا ارسال خوبی روی دروازه آنها داشته باشیم. مهاجمان هم برای قرار گرفتن در موقعیت گلزنی تلاشی نمی‌کردند.

وی با اشاره به انگیزه بازیکنان تیم عراق عنوان کرد: عراقی‌ها بسیار با انگیزه‌تر بودند حتی هنگام خواندن سرود ملی هم بازیکنان ما بی‌رمق و کم‌نشاط بودند اما بازیکنان عراق با حرارت خاصی سرود ملی کشورشان را می‌خواندند و در همان شروع بازی و پخش سرود ملی دو کشور می‌شد فهمید که عراقی‌ها مصمم‌تر از بازیکنان ما هستند فکر می‌کنم آمار دوندگی بازیکنان عراق هم بیشتر از بازیکنان ما بود.

بیشتر بخوانید:

شأن و شانس فوتبال ایران پایین آمد

این کارشناس فوتبال در مورد اینکه ما قبل از بازی با عراق اردو و تدارکات مناسبی هم نداشتیم گفت: مشکلات فدراسیون با مربی هم وجود داشت به هر حال ویلموتس مربی حرفه‌ای است و پولش را می‌خواهد اما مشکلاتی مثل تحریم هم پیش آمده بود این مشکلات به همراه نداشتن اردو و بازی تدارکاتی مناسب مزید بر علت شد. ما بعد از بازی با بحرین چقدر برای تیم ملی وقت گذاشتیم. تیم ملی در بازی با عراق مثل بازی با بحرین هیچ برنامه‌ای برای رسیدن به گل نداشت. ضمن اینکه روزهای فیفا را هم از دست داده بودیم.

قاسمپور تصریح کرد: به نظر شخصی من هم ترکیب تیم ملی ایرادهایی داشت یکسری از بازیکنان جای‌شان در ترکیب تیم ملی خالی بود و یکسری هم نباید بازی می‌کردند. مثلاً سبک بازی امید ابراهیمی و احمد نوراللهی نزدیک به هم است و این دو نباید در کنار هم قرار بگیرند این نظر شخصی من است شاید درست باشد شاید هم درست نباشد.

وی در مورد اینکه تیم ملی می‌تواند به مرحله بعد صعود کند یا نه، گفت: در شرایط سختی قرار گرفته‌ایم البته در گذشته شرایط سخت‌تر از این هم تجربه کردیم اما با امداد غیبی تیم ملی به جام جهانی رسید. اکنون هم نباید دست به عصا باشیم خدا گفته از تو حرکت از من برکت. باید مشکلات را حل کنیم، اردوها و بازی‌های تدارکاتی مناسب داشته باشیم ملی پوشان را شارژ مالی کنیم. مربی هم تدابیر لازم را به کار بگیرد و در نهایت با امداد غیبی و کمک خداوند صعود کنیم. 

این کارشناس فوتبال گفت: گزارشگر تلویزیونی از توقف بحرین مقابل هنگ‌کنگ خوشحال بودند اما باید بدانیم که هیچکس برای ما کاری نمی‌کند. بعد از مساوی بحرین با هنگ‌کنگ ما به عراق باختیم پس نباید به امید تیم دیگری بنشینم باید خودمان کار کنیم.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز تحولات عراق تحولات لبنان سهمیه بندی بنزین ابراهیم قاسمپور تیم ملی عراق تیم ملی فوتبال ایران انتخابی جام جهانی 2022

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۰۸۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشم محافل عراقی از دخالت‌های گسترده سفیر آمریکا در بغداد

به نقل از المعلومه، ادامه دخالت‌های «النا رومانوسکی» سفیر آمریکا در امور امنیتی و مسائل اجتماعی عراق، واکنش محافل عراقی را به همراه داشته است.

در این راستا «رفیق الصالحی» نماینده فراکسیون پارلمانی صادقون عراق خواستار اخراج سفیر آمریکا از کشورش به خاطر اظهارات مداخله جویانه او شد.

وی با بیان اینکه اظهارات اخیر سفیر واشنگتن در بغداد مردود و نیازمند موضع ملی برای بیرون راندن آن از عراق است، تاکید کرد: رومانوسکی ملت و دولت عراق را بسیار خوار و خفیف کرده و تداوم تحرکات وی خطرناک است و تبعاتی برای حاکمیت کشور به همراه دارد.

به گفته الصالحی، این قبل تحرکات آمریکا، دخالت آشکار در امور داخلی عراق است.

«نیسان الزایر» عضو کمیسیون حقوق بشر پارلمان عراق نیز اظهارات رومانوسکی درباره اصلاح قانون مبارزه با فحشا و بی بندو باری جنسی در مجلس عرا، را مورد انزجار قرار داد.

«یاسر الحسینی» دیگر نماینده مجلس عراق نیز گفت: ما نمی‌پذیریم که سفیر آمریکا در بغداد خود را رئیس جمهور عراق بداند. دخالت‌های وی مخرب است، از این رو از دولت می‌خواهیم که قیمومیت آمریکا بر عراق را متوقف کند.

وی به دخالت‌های سفیر آمریکا در عراق در امور امنیتی و مسائل اجتماعی در کشورش اشاره کرد و خواستار واکنش دولت و وزارت خارجه عراق در قبال تحرکات سفیر آمریکا در بغداد شد.

پیش از این نیز «علی جابر التمیمی» کارشناس مسائل حقوقی عراق با اشاره به اینکه، رومانسکی قانون‌های بین المللی را در خصوص این کشور نقض کرده، گفته بود: رومانسکی به قانون مبارزه با فحشا در عراق اعتراض کرده که این اقدام در تضاد با مفاد یک، ۲ و سه منشور سازمان ملل و ماده ۲۷ توافقنامه راهبردی امضا شده با طرف آمریکایی در سال ۲۰۰۸ به شمار می‌رود.

وی افزود: بدین ترتیب عراق حق دارد سفیر آمریکا را بر اساس توافقنامه وین سال ۱۹۶۱ بند مربوط به تعیین روابط دیپلماتیک از این کشور اخراج کند. بر اساس ماده ۹ توافقنامه وین، هر کشوری می‌تواند هر سفیر نامطلوبی را اخراج کند.

در همین حال، «ابتسام الهلالی» رئیس فراکسیون المنتج الوطنی در پارلمان عراق نیز تاکید کرده بود: سفیر آمریکا در عراق برای گسترش انحرافات اخلاقی و همجنس گرایی در این کشور تلاش می‌کند.

وی افزود: ما شاهد اقدامات پارلمانی در عراق برای جلوگیری از تحرکات آمریکا در این کشور در راستای گسترش انحرافات اخلاقی و همجنس گرایی هستیم. اقدامات سفیر آمریکا به ویژه در خصوص حمایت از همجنس گرایی در جامعه عراق نگران کننده است.

الهلالی ادامه داد: ما باید از طریق کانال‌های قانونی و دیپلماتیک در برابر پیاده شدن این پروژه‌ها در عراق وارد عمل شویم. اقدامات سفیر آمریکا در راستای اجرای راهبرد این کشور با حمایت برخی کشور‌های غربی انجام می‌شود.

به گزارش ایرنا، پارلمان عراق اخیرا با وجود مخالفت‌ها از سوی آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی، قانون جرم‌انگاری همجنس‌گرایی در این کشور را با یک اصلاحیه به تصویب رساند.

پارلمان عراق با اعمال اصلاحیه‌ای در قانون قبلی که روابط همجنس‌گرایانه و تغییر جنسیت را جرم تلقی می‌کرد، مجازات تعیین شده برای این جرائم را از اعدام به ۱۵ سال حبس تغییر داد و آن را به تصویب رساند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • خشم محافل عراقی از دخالت‌های گسترده سفیر آمریکا در بغداد
  • عنایتی: از این صحبت‌ها خسته شدم!
  • عنایتی: باخت مقابل شمس‌آذر تلنگری برای پیکان بود
  • صادقی: انگیزه نساجی از تیم ما بیشتر است
  • عنایتی: شمس‌آذر نشان داد انگیزه جلوتر از حاشیه است
  • استرداد بیش از ۱۹۰ خانواده عراقی از اردوگاه الهول سوریه به عراق
  • بازدید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • بازددید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • مقامات عراقی در حال تحقیق درباره قتل یک اینفلوئنسر هستند
  • جدایی کاپیتان تیم ملی عراق از تیم لیگ برترمس رفسنجان