Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشخص نیست که پروژه سرود تیم ملی در جام جهانی به سرانجام برسد.

طرفداری- در حالیکه پیش از این اعلام شده بود سالار عقیلی، علیرضا قربانی و یک خواننده دیگر سرود تیم ملی در جام جهانی را می خوانند، علیرضا قربانی در یک پیام اینستاگرامی از این پروژه انصراف داد.

طبق توافقنامه ای که فدراسیون فوتبال با بنیاد رودکی امضا کرد، قرار بر این شد تا سالار عقیلی و علیرضا قربانی به همراه یک خواننده دیگر کار اجرای سرود را انجام دهند اما علیرضا قربانی در یک پست اینستاگرامی از این کار انصراف داد و نوشت:

اعلام انصراف از حضور در تولید موسیقی برای تیم ملی فوتبال ایران عزیز
به نام ایزد مهرآفرین
در روزهای اخیر خبری مبنی بر تولید و حضور اینجانب بعنوان خواننده قطعه‌ای با همراهی ارکستر سمفونیک تهران و به رهبری جناب شهرداد روحانی برای حضور تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۱۸ کشور روسیه در رسانه‌ها منتشر شد که ضمن سپاس از همه هم میهنان عزیزم لازم میدانم توضیحاتی را در این زمینه خدمتتان ارائه کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بزرگترین سعادت و افتخار برای هر هنرمند، انجام فعالیتی برای میهن خویش و تولید اثری در سطح ملی و فراملی است واولین شرط ماندگاری و پذیرش یک اثر هنری، راستی و صداقت در بطن و متن آن اثر است.
به عبارتی دیگر یک اثر هنری باید از دل و جان هنرمند برخاسته باشد تا بتواند بر دلها بنشیند.
البته لازم به تکرار نیست که متاسفانه در این سال ها کار هنری سمت و سویی بیگانه با اصل معنا و خاستگاه بی‌بدیل آن پیدا کرده وغالبا چون ابزاری برای امرار معاش به کار می آید ...شاید هم با توجه به شرایط اجتماعی نتوان چندان ایرادی به خالقان این نوع آثار و حتی مخاطبانشان گرفت اما وقتی صحبت از کاری در شأن مردم بزرگ ایران و تولید اثری ملی به میان می آید هنرمندان باید با دقت نظری ژرف به آن نگاه کنند تا دچار لغزش و خطایی تاریخی نشوند.
اساسا رسالت و جهان بینی هنرمندان و دیدگاه های آنها دربزنگاه هایی چنین است که محک می خورد و اگر با چشمی باز و دلی آگاه به توانایی،خاستگاه و اهداف خویش ننگرند ممکن است دست به کاری بزنند که در افق و تار و پود وجودشان که در پس سالیان عمر، ممارست،تجربه و اندیشه تعریف شده نگنجد و قطعا ارتکاب و سر نهادن با هر انگیزه ای برای ورود به آن عرصه، بی صداقتی محض با خویش و سپس خیانت به مخاطبان و مردمی است که همواره و در سخت ترین شرایط همراه و همدوش با هنرمندان راستین شان بوده و هستند.
طی این روزها و با تعمق و‌ دقت بیشتر به این نتیجه نزدیکتر شدم که جنس و محتوای موسیقی که من در طی حدود ۲۲ سال فعالیت و تلاش حرفه‌ای در آن رشد و پرورش یافته‌ام و هویت و اصالت هنری مهمترین رکن آن است، ممکن است با نتیجه و خروجی که عزیزان دست‌اندرکار و سفارش‌دهنده اثر از آن توقع دارند و به حق هم بایستی حاصل شود، ناهمگون و ناهماهنگ باشد و از این رو نتوانم خواسته خیل عظیم مخاطبان و علاقه‌مندان گرانقدر این رویداد مهم ورزشی و بین‌المللی را مرتفع سازم

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۵۳۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، راشاتودی در گزارشی نوشت: صندوق بین المللی پول مستقر در واشنگتن انتظار دارد سهم فرانسه از تولید ناخالص داخلی جهانی بر حسب برابری قدرت خرید (PPP) در سال ۲۰۲۹ به ۱.۹۸ درصد کاهش یابد، در حالی که تحلیلگران صندوق بین المللی پول در سال گذشته این رقم را معادل ۲.۲ درصد ثبت کرده بودند.

آخرین پیش بینی‌های صندوق نشان می‌دهد که کسری بودجه فرانسه تا سال ۲۰۲۹ بالای ۴ درصد باقی خواهد ماند و انتظار می‌رود بدهی عمومی ۱۱۵ درصد بیشتر از تولید ناخالص داخلی (GDP) شود. کمیسیون اروپا قبلاً در واکنش به برنامه بودجه سال ۲۰۲۴ فرانسه، تضاد بالقوه با قوانین مالی اتحادیه اروپا را گوشزد و تأکید کرد که چشم انداز فعلی، خطر تعدیل رتبه فرانسه توسط آژانس‌های رتبه بندی جهانی را به همراه دارد.

بر اساس این پایگاه داده که در اوایل ماه جاری میلادی به‌روزرسانی شد، انگلیس که انتظار می‌رود سهم آن از تولید ناخالص داخلی جهانی در سال ۲۰۲۹ معادل ۲.۲ درصد بر اساس PPP باشد، دهمین اقتصاد بزرگ جهان خواهد شد. در همین حال، پیش بینی می‌شود که ترکیه جایگاه نهم را به خود اختصاص دهد، زیرا سهم این کشور در پنج سال آینده به ۲.۰۹ ٪ خواهد رسید.

پیش بینی می‌شود که در راس ۵ کشور برتر در اقتصاد جهانی، چین خواهند بود که تا سال ۲۰۲۹ معادل ۱۹.۴۸ درصد از تولید ناخالص داخلی جهان را به خود اختصاص خواهد داد، همچنین ایالات متحده (۱۴.۷۲ درصد)، هند (۹.۲۳ درصد)، ژاپن (۳.۲۱ درصد) و اندونزی (۲.۷۹ درصد) در رتبه‌های بعدی خواهند بود. شایان ذکر است که آلمان (۲.۷۷%)، روسیه (۲.۷۱%) و برزیل (۲.۱۹%) نیز در لیست ده کشور برتر از لحاظ اقتصادی قرار دارند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تئاترحوزه هنری استان به جشنواره سراسری بچه های مسجد راه یافت
  • احتمال انصراف ریاض از میزبانی مسابقات کشتی
  • فیلم| هم‌خوانی سرود در ابتدای دیدار رهبر با معلمان
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد
  • جدیدترین پیام رئیس برای انصرافی‌های تیم ملی
  • پلیس برای روز جهانی کارگر پیام داد
  • باکتری روده گروه‌های خونی را حذف می‌کند/ تولید خون اهدایی جهانی
  • فراخوان نوجوانان تهرانی برای شرکت در مسابقه «هم‌سُرا»
  • آمادگی ۲۸۷ شعبه اخذ رأی در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان جنوبی